KisGellért Guesthouse   Phones: +36309332236 / +3612790346   Email: gellertguesthouse@gmail.com   Address: 1118 Budapest Otthon utca 14.

Vendégházunk

Vendégházunk a Gellérthegyen a centrumhoz közel, mégis hangulatos zöldövezetben, kertes múltszázad eleji villanegyedben található.Gépkocsival és tömegközlekedéssel minden irányból jól megközelíthető, de gyalogosan is egy kellemes sétával elérhető az UNESCO világörökség budapesti részei, így a Citadella, a budai vár, vagy a belváros sétálóutcái, a termálfürdők közül pedig a Rudas, a Gellért és a Rácz.

Budapest

Budapest Magyarország fővárosa, egymillió hétszázezer lakosával az Európai Unió 9.legnépesebb városa.A Duna két partjára épült, természetiföldrajzi adottságai miatt a világ egyik legszebb fekvésűvárosának tartják. Budapest világörökségi részeként elismert látnivalói a Duna-part látképe és a BudaiVárnegyed, a belváros, Margit-sziget, valamint az Andrássy út és történelmi környezete....

Szórakozás

A magyar főváros kellemes kikapcsolódást nyújthat, ha turistaként érkezik a fővárosba, hiszen Budapesten 223 múzeum és galéria, valamint 837 műemlék található.Továbbá működik 40 színház, 7 hangversenyterem és 2 operaház.Szintén megtalálják számításukat azok, akik a szórakozást helyezi előtérbe, hiszen belevethetik magukat a pezsgő Budapesti éjszakai életbe...

Pihenés

A teljesen önálló, családias villaépület felújításakor megőriztük annak romantikus arculatát. Mind a tizenegy szobánk tusolós fürdőszobás, színestévével és hűtővel felszerelt.Az alagsorban boltíves konyharészes klubhelység áll vendégeink rendelkezésére, ami színtere lehet baráti beszélgetéseknek, egyszerűbb főzőcskének.A kert szabadon használható, árnyas fái alatt nyugodtan megpihenhet.